Bestill protokoller og bøker

Velkommen til vår side for bestilling av protokoller og bøker. Vi tar nå opp bestillinger på Barnehagens avdelingsbok og Barnehagens kalender for ansatte for barnehageåret 2017/2018. Bøkene trykkes i mars, og vi forventer å begynne utsending i april.

Du vil motta en ordrebekreftelse fra oss på e-post etter bestilling. Vennligst kontroller at adressen er korrekt. Faktura vil bli sendt ut via e-faktura eller e-post så snart bøkene er pakket og oversendt til dere. Dere vil derfor motta bøkene noen dager etter at fakturaen sendes ut, men fakturaene vil ha 30 dagers betalingsfrist slik at dere mottar bøkene i god tid før betalingsfristen.

Ta kontakt på e-post post@barnehagemix.no for eventuelle spørsmål.

Bestiller (f.eks.barnehagenavn eller personnavn) (obligatorisk)

Leveringsadresse (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil (obligatorisk)

Fakturareferanse

Organisasjonsnummer (for å sende som EHF-faktura)

Alternativ e-post for faktura

Barnehagens avdelingsbok
Antall Barnehagens avdelingsbok 2017/2018 til 275 kr pr stk. inkl. MVA (se eksempel på skjema her)

NB: Vi beklager, men Barnehagens avdelingsbok for 2017/2018 er utsolgt. Vi har igjen på lager noen få eksemplarer fra 2015/2016 som eventuelt kan bestilles for 50 kr stk via e-post post@barnehagemix.no. Datoene vil imidlertid ikke stemme og må korrigeres manuelt.

Barnehagens kalender for ansatteAntall Barnehagens kalender for ansatte 2017/2018 til 110 kr pr stk. inkl. MVA (se eksempel på skjema her)
Utsolgt.

Bekreft porto og ekspedisjonskostnad som kommer i tillegg (obligatorisk)
(80 kr inkl. MVA for pakker under 1 kg. Dette gjelder f. eks. en stk Barnehagens kalender for ansatte. 110 kr for pakker under 2 kg. Dette gjelder en stk Barnehagens avdelingsbok. 150 kr inkl. MVA i porto og ekspedisjonskostnad for pakker over 2 kg. Pakker under 2 kg sendes som brev. Pakker over 2 kg sendes som Bedriftspakke med levering på døra når mulig.